24 Nisan 2014 Perşembe

Tanıtım Faaliyetleri

Tanıtım Faaliyetleri 20 Mart 2013 Çarşamba 16:01

Müftülüğümüz AİRB STK Ekibi, Müsiad tarafından farklı sivil toplum kuruluşlarına yönelik olarak düzenlenen toplantıya katıldı.

07.03.2013’de Müftülüğümüz AİRB STK Ekibi, Müsiad tarafından farklı sivil toplum kuruluşlarına yönelik olarak, Büyükşehir Belediyesi Dobruca Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya katıldı. Programda söz alan Ekip Sorumlusu Ömer Faruk Söylev Müftülüğümüzün faaliyetlerini tanıtarak, halkımıza dönük yapılacak çalışmalar konusunda her kurumla işbirliği halinde faydalı hizmetler  sunulabileceğini ifade etti.

HABERE AİT DİĞER RESİMLER

YORUMLAR