02 Ağustos 2015 Pazar

Vali Yardımcımız Samet ERCOŞKUN'dan Veda Ziyareti

Bursa Vali Yardımcısı Samet ERCOŞKUN, Karabük Vali Yardımcılığına atanması sebebiyle İl Müftülüğümüze veda ziyareti düzenledi.

Afrikalı Öğrencilerden İl Müftümüze Ziyaret

Bursa İlahiyat Afrika Öğrenci Kulübü İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY'ı makamında ziyaret ettiler.

Merinos Park'ta Ramazan Bayramı Namazı Coşkusu

Merinos Parkta Osmanlı Revaklarından esinlenerek oluşturulan açık Namazgah, Teravih Namazlarının ardından Bayram Namazına da ev sahipliği yaptı.

Kadir Gecesi Mesajı

Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. mehmet Emin AY - Kadir Gecesi Mesajı

"Çocuk Gözüyle Ramazan Ayı" Adlı Sergiye Davet

Hutbe Okuma Bölge Finali Yapıldı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Görevlilere yönelik etkinlikler çerçevesinde düzenlenen “Hutbe Okuma” bölge finali, 10 görevlinin katılımı ile 11 Temmuz 2015 Cumartesi günü İsmail Hakkı Tekkesi Camii’nde yapıldı.

Orhan Camii'nde Teheccüd Namazı Heyecanı

Ramazan ayının son on gününde geceleri cemaatle kılınan Teheccüd Namazı bu yıl ilk defa Orhan Camii’nde kılınmaya başlandı.

Fahri Kur'an Kursu Öğreticiliği Sınav Sonuçları

Fahri Kur'an Kursu Öğreticiliği Sınav Sonuçları Haber İçeriğindedir

Fahri Öğreticilik Yapmak İsteyenlerin Dikkatine

Yaz Kur'an Kurslarında Fahri Öğreticilik Yapmak İsteyenler için Duyurudur.

Müftümüzden Ramazan Ayı Mesajı

Bursa İl Müftüsü prof. Dr. Mehmet Emin AY'dan 2015 Ramazan Ayı Mesajı

Hatimle Teravih Namazı Kılınan Camilerimiz

Bursa ve İlçelerimizde Hatimle Teravih Namazı Kılınan Camilerimiz