05 Mayıs 2016 Perşembe

Kutlu Doğum Haftası Açılış Programı Düzenlendi

Bursa İl Müftülüğü 2016 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri açılış programı Merinos AKKM Orhangazi Salonunda gerçekleşti.

2016 Kutlu Doğum Haftası Programlarına Davet

Kutlu Doğum Haftası Ekinlikleri Açılış Programımıza Davet

2016 Kutlu Doğum Haftası Ekinlikleri Açılış Programımıza Davet

Şehitlerimiz İçin Dua Programı Düzenlendi

18.03.2016 Cuma Sabah Namazında Ulu Camii'nde Şehitlerimiz için Dua programı düzenlendi

Osmangazi Kaymakamı İl Müftümüzü Ziyaret Etti

Osmangazi Kaymakamı Enver ÜNLÜ İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY'ı makamında ziyaret etti

Başarı Kupasını İl Müftümüze Hediye Ettiler

Bursa İlahiyat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başarı Kupasını Onursal Başkan olarak İl Müftümüze Hediye Ettiler

Fahri Öğreticilik Sınavına Giren Adayların Dikkatine!

Vefatının Yıldönümünde II. Murad'ı Anma Programı Düzenlendi

Hac Önkayıtları Başladı

2016 Yılı Hac Önkayıt işlemleri; 18- 27 OCAK 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ocak Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı BEDFE’de Yapıldı.

14 Ocak 2016 Perşembe günü saat 11.00'da BEDFE (Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu)’nda İlçe Müftüleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Vekil İmam Hatiplik ve Vekil Müezzin Kayyımlık Sınav Sonuçları

Orgeneral Hilmi ÖZKÖK, İl Müftümüzü Ziyaret Etti

Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Sayın Hilmi ÖZKÖK, Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY’ı makamında ziyaret etti.

TÜM HABERLER

Otomobil Rehberi