27 Şubat 2015 Cuma

22.02.2015 Tarihli Hadis Sohbetleri'nden Bir Kesit

Çocuk Eğitiminde Yasak Koymak Yerine Alternatif Sunabilmek.(22.02.2015 tarihli "Ailede Çocuk Terbiyesi" Sohbetinden)

Haftalık Vaizler Toplantısı Yapıldı

Her hafta mutat olarak düzenlenen Vaizler Toplantısı İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY başkanlığında toplandı.

Trabzon İl Müftülüğü'nden Ziyaret

Trabzon İl Müftüsü Keramettin DEMİR ve beraberindeki heyet Bursa İl Müftülüğü'nü Ziyaret Etti.

Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY'la Hadis Sohbetleri

Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY'la Hadis Sohbetleri'ni bu linkten takip edebilirsiniz.

16 - 18 Şubat Arası Umre Seminerleri Programı

16 - 18 Şubat 2015 Tarihleri Arası Umre Seminerleri Programı Haber İçeriğindedir.

Umre Seminerleri Devam Ediyor

Bursa İl Müftülüğü 2015 yılında Umre'ye Gidecek Vatandaşlarımıza verilen seminerler devam ediyor.

Amasya’dan İl Müftülüğümüze Ziyaret

Amasya İl Müftüsü İsmail İPEK ve Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR İl Müftülüğümüzü Ziyaret Etti.

Kızılay'dan İl Müftümüze Teşekkür Ziyareti

Türk Kızılayı Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır ve beraberindeki heyet İl Müftümüzü ziyaret etti.

Umreye Gideceklere Seminer Verildi

2015 Yılında Umre'ye gidecek olanlara seminer verildi

Baş Vaizimize Yeni Görevinde Başarılar Diliyoruz

Bursa İl Müftülüğü Baş Vaizi Yrd. Doç. Dr. Nuran DÖNER Bozok Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atandı.

BİLDEF'ten İl Müftümüze Ziyaret

BİLDEF Yönetim Kurulu İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY'ı makamında ziyaret etti.

Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden Müftülüğümüze Ziyaret

Osmangazi Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi idari heyeti İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY'ı makamında ziyaret etti.

TÜM HABERLER

Otomobil Haberleri Aday Web Sitesi