26 Haziran 2016 Pazar

İftar Soframız Gönülleri Buluşturdu

Merinos Parkı Burfaş Gölpark Tesislerinde TDV Busa Şubesi ve İl Müftülüğü tarafından düzenlenen İftar Daveti Pazartesi günü 600 davetlisi ile idrak edildi.

Türkiye Birincisi İlimizden Çıktı

Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Kur’an Kursu öğrencimiz İclal ÇETİN, Tekirdağ’da yapılan Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Türkiye 1.si oldu.

Geçici Öğreticilik Sınav Tarihi ve Yerleri

Geçici Öğreticilik Sınav Tarihi ve Yerleri İçin Tıklayınız

Geçici Kur'an Kursu Öğreticiliği Sınav İlanı

2016 Yılı Hacı Adayları Seminer Programı

2016 Yılı Hacı Adayları Seminer Programı İçin Tıklayınız

Hediyem Kur'an Olsun Kampanyasına Anlamlı Destek

Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) başlattığı Hediyem Kur’an Olsun Projesi’ne Özlüce Nurettin TOPCU İmam Hatip Lisesi öğrencileri okullarında başlattığı kampanya ile destek verdi.

Kutlu Doğum Haftası Açılış Programı Düzenlendi

Bursa İl Müftülüğü 2016 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri açılış programı Merinos AKKM Orhangazi Salonunda gerçekleşti.

2016 Kutlu Doğum Haftası Programlarına Davet

Kutlu Doğum Haftası Ekinlikleri Açılış Programımıza Davet

2016 Kutlu Doğum Haftası Ekinlikleri Açılış Programımıza Davet

Şehitlerimiz İçin Dua Programı Düzenlendi